skip to Main Content

Wenkbrauwen

Iedereen heeft recht op prachtige wenkbrauwen.

Ze geven u kracht, uitstraling en een jeugdige dimensie aan het gelaat.

Browpower!

Anderzijds hoort de permanente wenkbrauw zo natuurlijk mogelijk te zijn, zodat het nauwelijks zichtbaar is dat deze wenkbrauwen met permanente make-up zijn gecreëerd.  Een doelgerichte plaatsing van enkele accenten of zelfs een volledige reconstructie van de wenkbrauwen zijn hier mogelijk via verschillende technieken. Schaduwen – Hairstrokes 3D, machinaal of Microblading, afzonderlijk of in combinatie…).
We creëren op die manier een liftend effect, rekening houdend met uw gelaatsvorm én de esthetische aspecten.

De eerste behandeling

Bij de eerste behandeling wordt de meest passende vorm voor uw gelaat bepaald. Hier wordt ruim de tijd voor genomen omdat het vormen van de juiste wenkbrauwen zeer correct moet zijn.
Bij wederzijds akkoord kan de behandeling pas gestart worden.
Er wordt altijd een tweede behandeling ingepland na 4 weken. Hierbij wordt voornamelijk aan de kleur en intensiteit gewerkt. Ook kan de vorm nog wat aangepast worden, indien gewenst. Ook de kleur kan warmer, koeler of donkerder gemaakt worden. In bijna alle gevallen is twee behandelingen genoeg.

De hairstroketechniek & Microblading

De hairstroketechniek is een natuurlijke luchtige techniek waardoor ook minder duurzaam. Wenkbrauwen die met deze methode gecreëerd zijn, zullen eerder lichter gaan worden en sneller vervagen dan wanneer de schaduw techniek is gebruikt.
Voor een duurzaam effect is een 1 tot 2-jaarlijkse opfrisbeurt nodig, tegen speciale tarieven. Bij een vette of rijpere huid kan de nabehandeling sneller nodig zijn. Nooit nog vormloze, te smalle of te brede wenkbrauwen!
Alles wordt eerst uitvoerig besproken en de beslissing is altijd in samenspraak. Deze behandeling is zowel voor mannen én vrouwen die te kampen hebben met:

  •  plaatselijk of volledig haarverlies: alopecia in de wenkbrauwen, overmatig of onkundig epileren
  •  een dunne of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen
  •  voor of na de chemobehandelingen
  •  een litteken in de wenkbrauwen
  •  correctie van slecht geplaatste permanente make-up

De prijs small, Medium of Large wordt bepaald aan de hand van de gebruikte techniek en geleverd werk

Persoonlijk consult

Tijdens het dagelijks leven, tijdens het sporten of op vakantie,

altijd tip top voor de dag komen zonder tijdverlies

Back To Top