skip to Main Content

Eyeliner

Uw blik krijgt meer uitstraling, wordt sprekender door permanente make-up.

Kiest u voor een natuurlijke  oogopslag door middel van een zeer fijne eyeliner, of voor een vollere intensieve oogopslag waarbij de eyeliner breder wordt aangezet?

Alles is mogelijk, en in samenspraak gaan we kijken wat voor u het beste geschikt is.

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan: Small – Medium – Large – XL

Wimperlijn intensifiëren - Small

Deze techniek geeft het effect van volle wimpers en zal gelijk uw ogen laten spreken. Door middel van stipjes met een dunne naald wordt de pigmentkleur tussen de wimpers in de huid aangebracht.  Hiermee kan een heel subtiel effect worden verkregen. Dit is zowel geschikt voor mannen als vrouwen, die weinig, geen, of zeer blonde wimpers hebben. Als u een erg zachte kleur wilt, dan kan er natuurlijk ook voor de bruine of grijze tinten gekozen worden.

Eyelinder - Medium

Dit wordt aangezet tussen de wimpers zoals wimperlijn intensifiëren, en bij deze techniek wordt ook pigment boven de wimperrand aangebracht. Hierdoor krijgt u mooie, sprekende ogen.

 

Eyelinder met verlenging van de ogen - Large of XL

Deze techniek is in principe identiek aan de boven beschreven techniek, alleen bij deze techniek wordt bij het einde van het oog een kleine verlenging gemaakt wat een erg mooi effect bij de ogen geeft. Het eindresultaat zal een amandelvormige oogopslag zijn.

Eyelinder met oogschaduw - Large of XL

Bij deze techniek wordt gewerkt met verschillende kleuren. Eerst wordt wimper intensivering met verlenging gedaan of eyeliner aangebracht en pas daar bovenop wordt met de andere kleur gewerkt. Door verdund pigment, zal er een lichte schaduw ontstaan in plaats van een gekleurde lijn. Dit zorgt voor mooie opgemaakte ogen

Persoonlijk consult

Tijdens het dagelijks leven, tijdens het sporten of op vakantie,

altijd tip top voor de dag komen zonder tijdverlies

Back To Top